Viihtyisät kokoustilat ja kabinetit

Eveliinan lounaskahvilassa voit järjestää onnistuneet kokoukset ja yritystilaisuudet. Vuokraamme kokoustiloja ja kabinettia sekä tarjoamme kokouspaketteja, joihin sisältyvät ruoat ja juomat. Tilamme sijaitsevat Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kabinetissa on pöytäpaikkoja 30 hengelle ja salissa on tilaa 50 hengelle. Ilman pöytäpaikkaa kabinettiin mahtuu 50 henkilöä ja saliin 100 henkilöä. Tiloissamme on siirrettävä valkokangas ja projektori. Kabinetissa on iso tv, johon voi liittää tarvittaessa oman tietokoneen.

Henkilömäärä, erikoisruokavaliot ja laskutusosoite on ilmoitettava sähköpostitse viikkoa ennen tilaisuutta. Kysy lisää ja tee varaus!

Kabinetin ja salin vuokraus

Ilman tarjoiluja kabinetin tai salin vuokra on 150 € / tilaisuus, kesto 3-4 tuntia. Vuokraamme tiloja myös iltaisin.

Kokouspaketti ma-pe (4 h) klo 8–12 tai 12–16

ma-pe 5 € / hlö

Hintaan sisältyy kahvi, tee, sokerit, kahvimaito, makea ja suolainen tarjottava ja vesi.

Kokopäivän paketti ma-pe klo 8–16

19,50 € / hlö

Hintaan sisältyy aamukahvi tai tee, suolainen tarjottava, lounas noutopöydästä lounaslistan mukaan klo n.11.30 sekä iltapäiväkahvi tai tee makean tarjottavan kera.

Kokopäivän paketti la-su klo 8–16

29 € / hlö

Hintaan sisältyy aamukahvi tai tee, suolainen tarjottava, lounas salissa tai kabinetissa (kts. vaihtoehdot listasta), iltapäiväkahvi tai tee makean tarjottavan kera.

Lounasvaihtoehdot

1. Kiusaus: broileri/ lohi/ kinkku/ riista L/G
Mausteinen possupata, riisi L/G

2. Lihapullat, perunat/ muusi L/G
Yrttibroileria, riisi L/G

3. Chili-kanapasta L
Jauhelihakastike, perunat/muusi L/G

Salaattipöytä, leivät, levitteet, vesi, maito, kotikalja ja kahvi tai tee.

Muu kuin yllä oleva menuvaihtoehto voi vaikuttaa hintaan. Erikoisruokavaliot +10 % / hlö, jos henkilölle tehdään erillinen ruoka.

Hinnat sis. ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.  Maksuehto 14 pv netto tilaisuudesta. Pidätämme oikeuden menujen muutoksiin ruoka-aineiden saatavuuden mukaan.